• Project Name: Zaštitne rešetke
ZAŠTITNE REŠETKE

Pavle Metal

Zaštitne rešetke od kovanog gvožđa pružaju sigurnost Vašem domu ili poslovnom prostoru, ulepšavajuci ga istovremeno, tako da su kovane sigurnosne rešetke za prozore ili vrata odličan izbor kako sa praktične tako i sa estetske strane. Osim estetskog aspekta, moraju obezbeđivati i visok stepen sigurnosti te je odabir materijala u ovom slučaju jako važan. Od materijala u ponudi imamo kovano gvožđe, cevi, ZP profile, inoks...Veliki izbor modela rešetki, pruža Vam mogućnost da kombinujete dizajnerska rešenja kako bi navedene proizvode prilagodili svom ukusu. Montaža se vrši u štok ili na zid, u zavisnosti od potreba a posebnu vrstu rešetki čine rešetke/vrata sa sigurnosnom bravom.

Zaštitne rešetke za prozore

Zaštitne rešetke za prozore izrađuju se od četvrtastih metalnih cevi ili kovanog gvožđa. Moguća je i kombinacija metalnih cevi i kovanog gvožđa tako što se razmak između cevi popunjava ukrasnim kovanim elementima. Kovane zaštitne rešetke češće se ugrađuju na prozore stambenih objekata, dok se metalne zaštitne rešetke uglavnom ugrađuju na poslovne objekte.

Zaštitne rešetke za vrata

Zaštitne rešetke za vrata uglavnom se izrađuju od metalnih cevnih profila i služe za zaštitu i sigurnost poslovnih objekata; lokala, magacina, radionica, proizvodnih hala. One predstavljaju apsolutno najsigurnije i najisplativije sredstvo zaštite imovine. Sigurnosne rešetke za vrata mogu se ugrađivati i na stambene objekte; ulaze u kuću ili pomoćne prostorije, u kom slučaju se uglavnom izrađuju od kovanog gvožđa.

Zaštitne rešetke od kovanog gvožđa

Zaštitne rešetke od kovanog gvožđa pored osnovne zaštitne funkcije predstavljaju istovremeno i vrhunsko estetsko rešenje. Mogu biti dizajnirane tako da svakom domu daju posebnu toplinu i autentičnost. Ukrasne rešetke od kovanog gvožđa mogu se montirati i na vrata i na prozore. Kovane zaštitne rešetke za prozore dostupne su u više modela, od jednostavnih do složenih a po želji mogu biti izrađene sa ispupčenjem za ukrasno cveće u donjem delu.

Sigurnosne rešetke od kovanog gvožđa

Mogu se montirati na sama vrata ili prozor čime se štiti staklo i drvena površina. Na zahtev naručioca rešetke zaštićuju se specijalnim premazima protiv korozije, toplim cinkovanjem ili plastifikacijom.

BESPLATNA procena radova