• Project Name: Terase
TERASE

Pavle Metal

Balkon je sastavni deo fasade jedne seoske kuće ili dvorišta.. Terase od kovanog gvožđa naglasiće vaš stil i učiniti dizajn posebnim, a jednostavna kovana konstrukcija ovih terasa privući poglede prolaznika. Terase su najčešće izložene surovim vremenskim uslovima, bilo da je to sunce i visoka temretura, kiša, sneg ili mraz. Sve to dosta utiče na vek trajanja materijala od kojeg je terasa, odnosno ograda terase izrađena. Kao jedno od najboljih i najtrajnih rešenja pokazalo se upravo kovano gvožđe. Terase od kovanog gvožđa traju makar u pola duže od terasa koje su izrađene od nekog drugog materijala, a bilo bi i suvišno isticati kolika je razlika u estetici, u korist kovanog gvožđa.

Sami kreirajte svoj stil uz pomoć drugih materijala

Prednost kovanog gvožđa i jeste u tome što se gvožđe kao materijal veoma lako može uklopiti u bilo koji deo vašeg doma, te ovakave terase često ostavlja utisak elegancije i stila kojima će vaš dom odisati. Gvožđe veoma lako može da se kombinuje i sa drugim materijalima poput drveta, ili stakla naglašavajući tako jedinstven stil terasa.
Zahvaljujući raznovrsnosti i snazi kovanog gvožđa, kao i primeni kreativnog dizajna, on obezbeđuje i bezbednost i veliki estetski izgled klasične rezidencije ili moderne zgrade sa velikim terasama. Mogućnosti su skoro beskonačn

Ograde za terase i balkone

Proizvodni program firme “Pavle Metal” čini i izrada terasas i ograda za terase:

• Ograde za terase od metala
• Ograde od inoxa
• Ograde od kovanog gvožđa

Osim sopstvenih, koristimo i elemente renomiranih svetskih proizvođača kovanog gvožđa a svoje proizvode prilagođavamo potrebama i zahtevima kupca.

BESPLATNA procena radova