• Project Name: Kapije i ograde
KAPIJE I OGRADE

Pavle Metal

Kapije i ograde daju prvu a često i najvažniju sliku kuće. Kapije od kovanog gvožđa izrađujemo prema dimenzijama, a dizajn modela kovane kapije kreiramo prema zahtevu naših klijenata ili prema našim modelima. Svaki od modela kapije od kovanog gvozdja može biti izrađen kao krilna ili kao klizna kovana kapija. Da bi ste dobili informaciju o cenama kovanih kapija, pozovite nas na neki od naših brojeva telefona ili nam pišite na naš email . Kovane ograde vremenom ne gube svoju lepotu, a za ogradu od kovanog gvožđa uz pravilno održavanje može se reći da traje večno. Ograde izrađujemo prema odgovarajućim dimenzijama, a njihov dizajn je najčešće u skladu sa modelom kapije. Montažu kovane ograde vršimo na postojeće betonske ili čelične stubove ili na naše čelične stubove. Ograde od kovanog gvožđa štitimo od korozije odgovarajućim premazima.

Kapije od kovanog gvožđa

Ukoliko ste nedavno kupili nekretninu ili želite da svoj posed opremite kapijom koja je pristupačna, raznovrsna, a ujedno i estetski lepa, pravi izbor za tako nešto su kovane kapije. Stoga, nije ni čudo što se sve više vlasnika nekretnina ili imanja odlučuje baš za ovakve kapije zbog svoje superiorne privatnosti i neverovatne dugotrajnosti. Kovane kapije su popularna i odlična opcija za sve vas koji svoj dom želite da sačuvate od gradske vreve i ušuškate se. One su jedan od najekonomičnijih načina jer zadovoljavaju sigurnosne potrebe kako vašeg doma, tako i vašeg posla. Kovane ograde vremenom ne gube svoju lepotu, a za ogradu od kovanog gvožđa uz pravilno održavanje može se reći da traje večno. Ograde izrađujemo prema odgovarajućim dimenzijama, a njihov dizajn je najčešće u skladu sa modelom kapije. Montažu kovane ograde vršimo na postojeće betonske ili čelične stubove ili na naše čelične stubove. Ograde od kovanog gvožđa štitimo od korozije odgovarajućim premazima.

Ograde od kovanog gvožđa

Kako biste na pravi način zaštitili svoj dom, potebna vam je sigurnost koju samo kovane ograde mogu pružiti. Postoji nekoliko razloga za to zašto da kovane ograde budu pravi izbor za zaštitu vašeg dvorišta, a jedan od njih je zasigurno i održavanje. Kovane ograde ne zahtevaju skoro nikakvo održavanje, za razliku od drvenih ili metalnih ograda. Napravljene od kovanog gvožđa one su izdržljive i na efekte korozije. Kovane kapije su popularna i odlična opcija za sve vas koji svoj dom želite da sačuvate od gradske vreve i ušuškate se. One su jedan od najekonomičnijih načina jer zadovoljavaju sigurnosne potrebe kako vašeg doma, tako i vašeg posla. Kovane ograde vremenom ne gube svoju lepotu, a za ogradu od kovanog gvožđa uz pravilno održavanje može se reći da traje večno. Ograde izrađujemo prema odgovarajućim dimenzijama, a njihov dizajn je najčešće u skladu sa modelom kapije. Montažu kovane ograde vršimo na postojeće betonske ili čelične stubove ili na naše čelične stubove. Ograde od kovanog gvožđa štitimo od korozije odgovarajućim premazima.

BESPLATNA procena radova