• Project Name: Stepenište
STEPENIŠTA I GELENDERI

Pavle Metal

Stepeništa

Unikatna metalna stepeništa se proizvode prema svakom specifičnom zahtevu klijenta, bilo da Vam je potrebno unutrašnje ili spoljno stepenište. Konstrukcija stepeništa su uglavnom čelična – izrađena od ugljeničnog čelika koji se dodatno štiti lakom, cinkom ili plastifikacijom u željenu boju a sama gazišta za stepenice mogu biti od drveta, stakla ili čelika, u zavisnosti od namene. Spoljna stepeništa su uglavnom čelična stepeništa ili inox stepenice, a za unutrašnja stepeništa je moderno da se rade sa gazištem od drveta ili stakla.

Proizvodni program firme “Pavle Metal” – čini i izrada raznih vrsta stepeništa:

• Stepeništa u malim prostorima
• Unutrašnja stepeništa
• Spoljašnja stepeništa
•Projektovanje stepenista u malom prostoru
•Izrada i montaza stepenista

Ograde na stepeništima

Izradu ograda na stepeništima vršimo od kovanog gvožđa, inoksa, mesinga i čeličnih cevi u zavisnosti od želje kupca. Osim sopstvenih, koristimo i elemente renomiranih svetskih proizvođača kovanog gvožđa a svoje proizvode prilagođavamo potrebama i zahtevima kupca.

Proizvodni program firme “Pavle Metal” – čini i izrada raznih ograda na stepeništima:

• Ograde od metala i kovanog gvoždja
• Ograde na stepeništima radimo u enterijerima kao i eksterijerima

Gelenderi od kovanog gvožđa

Gelenderi unutar kuće koji povezuju različite nivoe su važan arhitektonski element koji svakako privlači pažnju. Ponekad se čitav enterijer gradi oko njih, u skladu sa svojim dizajnom i stilom. Ako govorimo o kovanim gelenderima, oni mogu biti potpuno metalne ili kombinovane sa drugim prirodnim materijalima - kamenom, drvetom, staklom. Ukoliko se odlučite za kombinaciju kovanih gelendera sa elementima drveta, oni mogu biti izuzetno praktični u unutrašnjosti vašeg doma. To nije samo zbog želje da se ukrasi unutrašnjost, već i da se gelenderi učini funkcionalnijim. Ako u sobi postoji drveni nameštaj ili drvo u dekoraciji, gelendera sa istim stepenicama, estetski je povezano sa okolnim enterijerom

BESPLATNA procena radova